Let op! Geld lenen kost geld.
MoneyDokter

Offerte aanvragen

Nu zonder verplichtingen uw eigen financiering regelen! Na het invullen van de offerte aanvraag ontvangt u binnen korte tijd een passende lening offerte. U kunt de lening aanvraag direct per post bevestigen. Via e-mail wordt u vervolgens op de hoogte worden gehouden van de status.

Offerte aanvragen


Lening Berekenen

Wanneer u geld overhoudt aan het einde van de maand, en direct over een leuk bedrag wilt beschikken dan kunt u een lening aanvragen. U kunt van tevoren uw lening berekenen om zo te kijken of u de maandelijkse lasten van de lening wel kunt missen.

Lening berekenen


Persoonlijke lening

Persoonlijke lening De persoonlijke lening is één van de bekendste soorten leningen en veel leningen zijn gebaseerd op de persoonlijke lening. De persoonlijke lening is bij uitstek geschikt voor de financiering van een grote aankoop, zoals een auto, motor of boot. De leensom wordt in een keer uitbetaald zodat de aankoop meteen kan worden gedaan.

Looptijd
De looptijd wordt in de leenovereenkomst vastgelegd, en kan gedurende de looptijd niet worden gewijzigd. Het verloop van de lening staat dan ook geheel vast. De looptijd van de persoonlijke lening is redelijk beperkt en afhankelijk van de levensduur van de aankoop.

Rente
De rente wordt in de leenovereenkomst vastgelegd, en kan gedurende de looptijd niet worden gewijzigd. De rente die voor een persoonlijke lening in rekening wordt gebracht is hoger dan die bij een hypotheek doordat een onderpand ontbreekt. Hiernaast is de rente lager dan bij een doorlopend krediet wegens het ontbreken van renterisico.

Aflossing
Het termijnbedrag wordt in de leenovereenkomst vastgelegd, en kan gedurende de looptijd niet worden gewijzigd. Dit bedrag bestaat uit rente en aflossing waarbij aan het begin van de looptijd meer rente en minder aflossing wordt betaald. Dit verandert naarmate de looptijd vordert waarbij aan het eind van de looptijd minder rente en meer aflossing wordt betaald.

U kunt niet vervroegd aflossen en dit wordt afgestraft met een boete voor gederfde rente inkomsten. Het is ook niet mogelijk om extra geld op te nemen. Een groot voordeel van de persoonlijke lening is dat u precies weet waar u aan toe bent. De looptijd, rente en aflossing zijn vooraf bepaald waardoor u niet voor verassingen komt te staan.

Geïnteresseerd in een persoonlijke lening?
Wacht niet langer met het kopen van die nieuwe auto of motor. Profiteer van de voordelen en vraag gratis en vrijblijvend een offerte voor een persoonlijke lening aan.

Populaire Pagina's

Verstandig lenen

Veilig en verantwoord geld lenen staat bij ons hoog in het vaandel. De AFM heeft een brochure opgesteld zodat u verstandig kunt lenen. Als u meer wilt weten over lenen, lees dan de folder ‘Verstandig lenen.’

Partners